Een nieuw Kind en Gezin Magazine met liefdesbriefjes!

Het nieuwe Kind en Gezin-Magazine Kruiper is er voor alle ouders met een baby tussen 3 en 12 maanden.

In deze periode gebeurt er immers heel wat. Baby’s proeven hun eerste hapjes, leren kruipen, brabbelen hun eerste woordjes, gaan naar de kinderopvang, … Ook de moeilijkere thema’s komen aan bod zoals een baby die te vroeg geboren is, het leven met een huilbaby met reflux.

70.000 gratis exemplaren

70.000 kersverse exemplaren liggen klaar om uitgedeeld te worden door Kind en Gezin of gratis verstuurd te worden naar alle ouders die hun exemplaar bestellen. De magazines kunnen ook besteld worden door kinderartsen, gynaecologen, … En wie niet gek is van papier, leest het Magazine gewoon online via de website van Kind en Gezin.

 “Hapje voor oma of vliegtuigje spelen … Help, het helpt niet!

Elke ouder wil het beste voor zijn kind. En net daarom zit elke ouder wel eens met vragen of twijfels. Kind en Gezin steunt elke ouder bij de uitdagingen van het ouderschap en geeft ouders graag dat duwtje in de rug qua zelfvertrouwen. Kind en Gezin wenst elk kind het vertrouwen om de wereld op zijn eigen tempo te ontdekken en kansrijk op te groeien.

Kind en Gezin ging daarom praten met ouders en experten. We verzamelden tips, tricks en antwoorden op de vragen waar ouders echt mee zitten. Het resultaat? Interessante artikels, boeiende interviews, helder advies van experts en ervaren medewerkers van Kind en Gezin. ​ ​ Altijd heldere info, met vaak een verwijzing naar de website voor meer achtergrond of bijkomende onderwerpen.

 Een ‘boekske’ van ouders voor ouders

Maar het Magazine is meer dan info en advies. Het magazine brengt ook een mooie mix van getuigenissen van andere ouders, van kleine en grote gezinnen, van gezinnen waar alles vlot loopt tot gezinnen die een moeilijkere start kenden. Dat zorgt voor sterke verhalen, herkenbare situaties en boeiende interviews. Kristien Wollants (@kristienwollants), straffe presentator van Radio Mama, schreef een column over de uitdagingen van het ouderschap. Dat maakt van dit Magazine een echt boekske, op maat van ouders.

Liefdesbriefjes

In het Magazine zitten ook liefdesbriefjes. Ook al is de liefde na een paar slapeloze nachten wel eens ver te zoeken. Met die liefdesbriefjes toont Kind en Gezin dat het belangrijk is dat ouders ook aan zichzelf en elkaar denken en daar tijd voor maken. Want in de hectiek van elke dag is het goed te weten dat zorg dragen voor je gezin, ook zorg dragen is voor jezelf en je relatie.

(lees verder onder de briefjes)

“Dit Magazine staat er. Het is een mooie aanvulling op de andere Magazines; de twee Zwangerschapsmagazines, het Babymagazine en het Peutermagazine. Op een fijne manier krijgen ouders info en tips en (h)erkenning door de verhalen van andere ouders. We laten een aantal straffe professionals aan het woord. Ouders ontdekken ook wat andere ouders van (bijna) kruipertjes écht bezighoudt.”

Nele Wouters, woordvoerder van Kind en Gezin

Meer info?

www.kindengezin.be
Bestel het magazine hier, de andere magazines kan je ook downloaden of bestellen op onze website.

Extra’s - Enkele cijfers

  • In 2018 waren er 199 683 kinderen jonger dan 3 jaar in het Vlaamse Gewest.
  • 42,92% van de in het Vlaamse Gewest geboren kinderen in 2018 zijn eerste kinderen.
  • In 2018 werd 8% van de kinderen in het Vlaams Gewest voor de 37ste zwangerschapsweek geboren. De grootste groep, zo’n 4000 van de 4852 prematuur geboren baby’s, wordt geboren tussen de 32ste en 37ste zwangerschapsweek. 

Kind en Gezin Magazine Kruiper.pdf

PDF - 3.5 Mb

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Opgroeien

Opgroeien helpt het recht op kansrijk te realiseren voor élk kind en élke jongere in Vlaanderen en Brussel. Met onze eigen dienst- en hulpverlening en samen met partners ondersteunen we kinderen, jongeren en hun gezinnen. De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp tot de aanpak van jongeren die delicten plegen.

Neem contact op met

Hallepoortlaan 27 1060 Brussel

www.opgroeien.be