Het nieuwe agentschap Opgroeien heeft twee woordvoerders

Sinds april 2019 vormen Jongerenwelzijn, Kind en Gezin en een deel van het aanbod van VAPH samen het nieuw agentschap Opgroeien.

Peter Jan Bogaert was al woordvoerder van Jongerenwelzijn en blijft dat ook bij Opgroeien, voor Jeugdhulp. Nele Wouters volgt Leen Du Bois op als woordvoerder van Opgroeien, voor Kind en Gezin.

Leen was 14 jaar lang woordvoerder van Kind en Gezin. Sinds midden augustus gaat zij een nieuwe uitdaging aan als woordvoerder en communicatieadviseur bij het agentschap Uitbetaling Groeipakket. Nele werkt sinds 2010 bij Kind en Gezin en sinds 2017 als vervangend woordvoerder bij Kind en Gezin.

Opgroeien wenst Peter Jan, Nele en Leen alle succes in hun functies. 

www.opgroeien.be

Contactgegevens Peter Jan Bogaert

Contactgegevens Nele Wouters

Contactgegevens Leen Du Bois

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Opgroeien

Opgroeien helpt het recht op kansrijk te realiseren voor élk kind en élke jongere in Vlaanderen en Brussel. Met onze eigen dienst- en hulpverlening en samen met partners ondersteunen we kinderen, jongeren en hun gezinnen. De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp tot de aanpak van jongeren die delicten plegen.

Neem contact op met

Hallepoortlaan 27 1060 Brussel

www.opgroeien.be