Radio EXPOO. Omdat bijleren ook verfrissend en dynamisch kan zijn.

EXPOO, het Expertisecentrum voor Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse overheid, maakt vanaf 30 april tweewekelijks een uur radio voor professionals. Radio EXPOO is luchtig, inspirerend en glashelder. Het is een waardig alternatief voor alle vormings- en inspiratiemomenten die momenteel geannuleerd zijn.

RADIO EXPOO: hier hangt kennis-maken in de lucht
In de eerste aflevering is professor Elke Van Hoof, bezieler van het Huis Voor Veerkracht, onze centrale gast. Annelies Bergmans, projectmedeweker bij EXPOO, praat met haar over hoe je er als professional kan zijn voor gezinnen in coronatijden. ​ ​

Tijdens deze eerste uitzending komen ook Ketnetpsycholoog Telidja Klaï en de voorzitter van het Kinderarmoedefonds, Noël Slangen, aan het woord. Ook verhalen uit de praktijk komen aan bod. 

Verder zijn er een aantal vaste rubrieken en een muzikale omlijsting die het programma compleet maken. 

Luister nu donderdag via de livestream!
RADIO EXPOO zendt de eerste aflevering uit op donderdag 30 april van 14 tot 15 uur, vanuit radiostudio Quindo in Kortrijk. Luisteren kan via de livestream

Op vrijdag 15 mei, van 11 tot 12 uur, is RADIO EXPOO er terug met een special rond de Week van de Opvoeding! Nadien zijn er nog uitzendingen gepland op 29 mei, 12 juni en 27 juni, telkens van 11 tot 12 uur.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Opgroeien

Opgroeien helpt het recht op kansrijk te realiseren voor élk kind en élke jongere in Vlaanderen en Brussel. Met onze eigen dienst- en hulpverlening en samen met partners ondersteunen we kinderen, jongeren en hun gezinnen. De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp tot de aanpak van jongeren die delicten plegen.

Neem contact op met

Hallepoortlaan 27 1060 Brussel

www.opgroeien.be