Sociale Dienst van de Jeugdrechtbank in Mechelen schakelt tijdelijk over op minimale dienstverlening, deuren nooit gesloten.

De Sociale Dienst van de Jeugdrechtbank in Mechelen schakelt tijdelijk over op minimale dienstverlening. Tot het einde van de krokusvakantie worden niet essentiële overlegmomenten en huisbezoeken uitgesteld. Intussen blijft de permanentie gewaarborgd en is er geen effect op de aanmelding van crisissituaties waarbij de veiligheid van kinderen of jongeren in het gedrang komt. De tijdelijke overschakeling naar minimale dienstverlening komt er na een plotse (dreigende) uitval van enkele medewerkers. We doen er alles aan om kinderen, jongeren, ouders en hulpverleners ook nu de nodige ondersteuning te bieden die nodig is. Op geen enkel moment zijn de deuren van de Sociale Dienst van de Jeugdrechtbank in Mechelen gesloten.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Opgroeien

Opgroeien helpt het recht op kansrijk te realiseren voor élk kind en élke jongere in Vlaanderen en Brussel. Met onze eigen dienst- en hulpverlening en samen met partners ondersteunen we kinderen, jongeren en hun gezinnen. De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp tot de aanpak van jongeren die delicten plegen.

Neem contact op met

Hallepoortlaan 27 1060 Brussel

www.opgroeien.be